Ontgiften met Essiac Thee

images.jpeg

 

Ken je de documentaire The Truth About Cancer? Een must-see voor iedereen die interesse heeft in gezond leven, een sterk imuunsysteem en die graag meer wil weten over grote machten als de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. De tijd dat we de autoriteiten vertrouwden ligt hartstikke achter ons toch?  Deze negendelige docu legt je o.a uit hoe we  een voedingsindustrie hebben die geen aandacht besteedt aan gezondheid, en hoe de gezondheidszorg geen aandacht aan voedsel besteedt. Ondanks dat onze basis van onze gezondheid goede voeding is. Alle negen delen kun je  hier kopen. Op YouTube vind je een aantal afleveringen. Learn and live!

Om kanker te voorkomen, of te bestrijden dien je te zorgen dat je auto immuunsysteem in optimale staat is. Ik leerde de afgelopen maanden dat dit ook geldt voor mensen met PoTs. Het is tenslotte een auto-immuunziekte. In de Truth About Cancer kwam Essiac tea ter sprake. Het helpt het lichaam tumoren te verkleinen. En het helpt je lichaam te ontgiften. Het verterkt je spieren en bouwt je immuunsysteem op. De thee zuivert het bloed, herstelt energie en verlaagt cholesterol. Ik dacht halleee, bestellen die thee!

En zo vond ik de website essiacthee.nl en drink ik nu sinds 3 weken, elke dag 4 tot 5 koppen Essiac thee.

Na twee dagen, ik geloofde het bijna zelf niet, (zo snel!) voelde ik een nieuw soort energie. Klein, maar toch echt aanwezig. En ik voelde ook, dat mijn spieren sterker werden. Ik vertelde dit aan Gijsbert, de eigenaar van de site en importeur van de thee, en die gaf aan dat hij dit eerder had teruggekregen van mensen die de thee zijn gaan drinken, en last hebben van hun spieren. Essiac thee ontgift met name de lever en is daarom goed voor iedereen, wil je preventief aan je gezondheid werken dan is het aan te raden 2 maal daags een kop thee te drinken.

Ik ben heel benieuwd wat er gebeurt als ik  6 maanden, dagelijks 4 tot 5 koppen thee blijf drinken. De verbeteringen die ik nu voel maken het voor mij heel erg de moeite waard om het drinken van Essiac thee door te zetten.

Hier vind je nog een (beetje gammele) docu over de thee.

Het is overigens heel gemakkelijk te maken. Gijsbert stuurt je de pakketjes met de thee op per post en je kunt zelf aan de slag. De smaak is best ok! Hieronder vind je meer informatie over de thee. Ik heb deze overgenomen van essiacthee.nl

Ontgiften met Essiac

Het is bewezen dat de individuele kruiden in Essiac thee giftige stoffen uw lichaam helpen te verminderen. Dit is al jarenlang bekend onder volksgenezers maar ook beschreven in de fytotherapie. Volgens deskundigen is het echter vooral de synergie van de kruiden die de thee zo bijzonder maakt.

Naast ontgiften heeft u lichaam ook nog een stoot antioxidanten, vitaminen en mineralen nodig. Hiermee kan het lichaam lichaam zich herstellen. Deze zijn ruimschoots aanwezig in de Essiac Kruiden

Antioxidanten in Essiac thee

Antioxidanten neutraliseren de schade die de vrije radicalen aangebracht hebben. Vrije radicalen tasten je DNA aan, je structuur van weefsels en beschadigen elke orgaan in je lichaam.

Vrije radicalen zijn moleculen die een elektron te weinig hebben en trekken deze als het ware uit andere moleculen die daardoor beschadigd raken. Het is breed geaccepteerd dat een overschot aan vrije radicalen geneutraliseerd moet worden om beschadiging van cellen te voorkomen. Vrije radicalen kunnen de celstructuren zoals de celkern, DNA en de celmembraan beschadigen, dit kan levensbedreigend zijn.

Vitaminen in Essiac thee

Vitaminen worden ook wel essentiële micronutriënten genoemd, omdat ze dagelijks met de voeding moeten worden opgenomen voor het in stand houden van een optimale gezondheid en een normale groei en ontwikkeling.

Mineralen in Essiac thee

Mineralen spelen een zeer belangrijke rol in veel processen in het lichaam. Bijvoorbeeld als bouwstof of als onderdeel van stofwisselingsreacties. (ook in de lever spelen ze een grote rol bij honderden omzettingsacties).

Rol van de organen

Alle organen werken samen bij het ontgiften maar de lever doet het meeste werk. Darmen en nieren zijn ook belangrijke organen die mee werken en die extra bouwstoffen nodig hebben. Drink hierbij heel veel water.

 

Essiac thee bevat de volgende kruiden.

       Grote Klis (Arctium Lappa)

       Schapenzuring (Rumex acetosella)

       Rode Iep (Ulmus Fulva)

       Russische Rabarber (Rheum palmatum)

–       Witte Waterkers (Nasturtium officinale)

–       Gezegende Distel (Carduus Benedictus)

–       Rode Klaverbloesem (Trifolium pratense)

–       Bruinalg (Laminaria digitata)

2 antwoorden
  • Renée Loveslife
   Renée Loveslife zegt:

   Hi René, op de website essiacthee.nl vind je alles. Wanneer je de thee bestelt krijg je een duidelijke uitleg en antwoord op al je vragen. Ik dronk het warm, en je maakt van 28,5 gram een liter thee. Grtjes! Renée

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.