Boem! Paukeslag…en toen was het stil.


Even een kort bericht. Wat is het lang geleden dat ik hier schreef. Het ging even niet meer. Nou ja, even, we zijn alweer anderhalf jaar verder. Terwijl het juist zo goed ging! Watskeburt? Ongelukje. Op de A4. Het was een harde klap. Het voelde alsof mijn hoofd van mijn romp afsloeg. Maar dat was gelukkig niet zo. Wat wel zo was, is een whiplash en een geklutst hoofd. En een beetje PTSS. Dat bij elkaar is niet zo’n toffe combi. Gelukkig bleef mijn hart goed kloppen. Ondanks de stress, het verdriet en de pijn. Maar ik ben er dus even niet. Ik vind het wel heel leuk om te zien dat er nog veel gelezen wordt. Dat ik blijkbaar een mooi document gemaakt heb voor mensen met Pots. Blijf lezen, blijf goed eten (veeeeel groente), skip je koffie, douche koud, check je MTHFR en je homocysteine waarde, slik Vit B6 en B12 en Sam-E en lach veel! Het helpt allemaal…En ik kom terug! Want ik zit wel ff stil, maar ik heb een mooie reis naar binnen gemaakt en veel, heel veel geleerd. Dus ik worstel nog even door met het op orde krijgen van mijn geschudde hoofd en ik wens dat jullie ondertussen mijn tips en adviezen goed en trouw opvolgen om het hart in een mooi ritme te laten kloppen. Let’s go, let’s go. Laat je niet kisten, doe ik ook niet, recht zo die gaat. Tot snel! <3

7 antwoorden
 1. rose
  rose zegt:

  Hoi Renee,
  Echt rot dat je zo terug geslagen bent geworden door je whiplash maar gelukkig ben je weer op de goede weg. Sterkte met herstel en geef niet op!

  Groetjes,

  Rose

  Beantwoorden
 2. Esther
  Esther zegt:

  Beste René,

  Ik vind je site zo interessant! Ik probeer stapje voor stapje alles te implementeren. Dank je wel hiervoor! Ik wens je een goed herstel toe!!!

  Groetjes Esther

  Beantwoorden
 3. Annemaaike Rijneveld
  Annemaaike Rijneveld zegt:

  Hoi Renee,
  Ik lees net van je Whiplash in jan. Wat naar:( hopenlijk gaat het nu een paar maandjes verder weer wat beter met je koppie! Ik ben nog steeds heel blij met dit blog voor pots en de tips die je me gaf. Veel sterkte met opknappen! Hopenlijk hou je er geen klachtten aan over! Groetjes Annemaaike

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.